Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min avlidne farfar<3


Vila i frid

Du flyger mot himlens vita moln
kvar står vi
din familj och din son
det var din tur att lämna
det var din tur att gå
jag hoppas att vi tillslut möts ändå

Du får nyckelns till efterlivets port
jag saknar dig mycket
tänker på allt vi har gjort
när vi busat och skojat
och även gråtit ibland
då har du funnits där för att ta mig i hand

Du har vart en klippa
en säker hamn
jag hoppas du mår bättre
där uppe i guds famn
likt en duva är du nu fri
du slipper nu smärtan
bättre kunde de nog inte bli

Vi sörjer dig djupt
ty du va en fantastisk karl
vi hoppas att du är på en plats lika underbar
likt en blomma så vacker
likt en stjärna så klar
du kommer alltid i mitt minne finnas kvar<3



Vila i frid farfar!




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin hyllning !
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren