Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarlöften

 

Grenen böjer sig

i vinden - svalan sjunger

syrenlila doft




Bunden vers (Haiku) av Stjärnöga
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-20 00:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Väldigt vackert! Syrener betyder mycket för mig. Dofter, färger och romantiska minnen.
2011-05-27

  Kjell A. H Lundin
Det kallar jag för naturmöte!
DEn tycker jag mycket om.

Vännen
Kjell
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga