Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte?

Om jag visste hur man sade sanningen
skulle du ha älskat mig då?

Om jag vetat hur man ser känslor i ögon
skulle du ha älskat mig då?


Hur mycket måste jag ändras
för att du ska älska mig?
Är mitt verkliga jag, så långt
bort från ditt ideal?

Om jag visste hur man log från hjärtat
skulle du ha älskat mig då?

Om jag vetat hur man verkligen älskar någon
skulle du ha älskat mig då?

Hur kommer det sig att du inte ville lära mig?
Jag ville så gärna lära dig hur man älskar mig,
försöka berätta alla bra saker om mig
och få dig att gilla alla mina dåliga....

Om jag inte var så krävande
skulle du ha älskat mig då?

Om jag inte var så egoistisk
kunde du ha älskat mig då?

Okej jag erkänner att jag är jobbig,
men ibland är du det också...
Så varför kan vi inte älska varandra
för dem vi är, fel och brister inräknade?




Fri vers av Sikska
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska