Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:22. Vittne Nummer Sextiosju



Hunden hade åkt. Grannarna på gården blev andlösa.
Tre tjocka och en gulaktig. En var en arbetskamrat

till ytterligare en annan. Vin och öl men även läsk förekom.
En silvrig Opel Corsa försvann i bakgrunden. Killen

var snaggad så. In. I. Helvete. Dessutom ihop
med en för gammal. Precis som vi. Ja så

kunde det se ut. I runda slängar.




Fri vers av ulf olsson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-20 23:32



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
BRA! gillart!
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson