" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Allt är inte guld som glimmar" - eller ord som viskas i ditt öra en danskväll.. ;-)




Vackra ord

 

Om något verkar för bra

för att vara sant

~~*~~

så är det 

nog mest bara

illusioner

***





Fri vers av Stjärnöga
Läst 1064 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-21 23:53



Bookmark and Share


  walborg
Mycket klokt sagt. Den repliken fick jag av min dotter en gång.
2011-05-27

  Valdemar Anders
Sant! Helt fullt och fast! Bra skrivet.
2011-05-25

  Stjärnöga
Ååhh tack för den
bästa kommentaren
någonsin vännen!

All kärlek till dig :)
2011-05-22

  Kim VIP
Min gamla favvo film, ja vet att du tänker så, men egentligen är du mer värd kärlek än de flesta. Även från dig själv!
2011-05-22

  Ingela Svenson VIP
Ja, troligen är det så!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga