Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte känna så här.

Det var inte meningen att det skulle bli så här.
Jag försökte hålla tillbaka, men din dragningkraft är så kraftig.

Jag hade inte planerat det här,
Jag tänkte att vi skulle kunna vara vänner.
Men det funkar inte,
inte när det kommer till oss.

Du är så nära mig, men du rör mig aldrig.

Det var inte meningen.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 185 gånger
Publicerad 2011-05-22 03:14



Bookmark and Share


  Olliwer
Gillar flytet i texten.
Känner igen känslan av hjälplöshet i texten..
bra
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II