Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10:20. I Blame Gandalf




Nä jag hann inte i dag heller. Eller hinner.
Ingenting. Eller allt. Inte någonting. Jag måste

sitta här bara. Och röra till allt. Fortsätta gårdag-
kvällens övningar. Att dra ihop 45 poäng på ångestskalan.

Där över 30 är severe anxiety. Jag blir sån ibland.
Om tuppen gal och vinden vänder. Och om Gandalf nu

nödvändigtvis överlever. Igen och igen och igen. Och igen.




Fri vers av ulf olsson
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-22 10:32



Bookmark and Share


  Pimsan Ivarsson
I Blame Gandalf too!!
Jag cirkulerar som en gam
runt vad Gandalf nu hittat på
-Gandalf gör helmysko grejer
i mitt namn också och sedan får
jag ångest.
Jag gör inget. Nej.Nej.Gandalf.
För jävligt.
Vi borde göra en gemensam aktion
mot Gandalf!! :)
2011-05-22

    ej medlem längre
fy för gandalf-den enögde demonen
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson