Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna val

göra valet

gå till livets valurna

välja sitt liv sin framtid

inte vilseledd trampande i andras valkampanjer

sedd för eget liv

val i ditt eget revir

inte skärskådandes in i något annat

fördömande dömande åsikter virvlandes tillbaka

till ursprungskällan

valen i från hjärtat

breddar för en kärleksfull autostrada

rakt i genom livet










Fri vers av Anira
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-05-22 12:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ibland tror vi oss kanske ha mängder av val vilka gör oss marklösa
och egentligen är endast ett val verkligt..och det valet skriver du
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira