Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Min vers i en Lagdikt för Ordanvind till SM i Visby i juni 2011)


Bad mahfacka (teampiece 1)

jag är darth vader
och lex luthor

jag är leland gaunt
och fred krueger

det är jag som är
jason och jigsaw
hannibal lecter
häxan i hans och greta

jag är stålmannens kryptonit
den som får dig
att inte vilja leva

iblis och lucifer
och ghostface i scream

tum-tum-tum-tum-tum-tum

jag är snövit och askungens
styvmödrar

jag är scar i lejonkungen
lämnar lakan röda

jokern i batman
ormen i eden
tengil i nangiala

jag är anton chigurh
damien i omen
zombies som vaknar
ur sina gravar

clownen pennywise
i "det"
och sauron

"here's johnny"
i the shining
svarte petter i musse
och prins john

jag är rummet 1408
chucky i den onda dockan

när du inte vet vad du ska göra
är jag jäveln som viskar
tips vid ditt öra













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 12:57



Bookmark and Share


  filosofian
det har jag svårt att tro... ;)

Bra dikt!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP