Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Min vers i en Lagdikt för Ordanvind till SM i Visby i juni 2011)


Vintern (teampiece 2)


jag ser det snöar
det var ju roligt

så jävla roligt
för att jag
äntligen får mula
dom där snorungarna
med gul, grusig snö

alpint och skidskytte
konstant på tv

istappar fallande
i huvet på idioter

och så mysigt med julen
behöva jobba dubbla skift
ta banklån
för att ha råd med
det nya playstation-spelet
till min dotter

älskar verkligen
glöggfyllor hos dryga
dementa släktingar
barrande granar

en röd tomte
kuppad av coca cola

och solnedgång
precis när man har vaknat

dubbla långkalsonger
och borttappade mössor

hurra för mellandagsrean
då vi alla kan köpa
allt det där som vi aldrig behöver

jag älskar verkligen vintern

för även den har ett slut














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 12:56



Bookmark and Share


  filosofian
Så kan man också se det. Men jag tycker den är mysig!
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP