Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, guppa med mig...

 

Låt oss
virvla 
i en ström
som två flöten
utan rev.

Skumstänkta
rida
ystra virvlar
och
sakta guppa 
i smekande bakvattnen
innan vattenfallens luftfärder
får oss att kikna
i skrattkaskader.

Kom, guppa
med mig!

 

 




Fri vers av Mangal VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-22 20:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Hörru ... fräscht och humoristiskt gupp - nej, grepp
2011-05-23

  Linda CH VIP
Ren livsglädje som smittar av sig!
2011-05-23

    ej medlem längre
Vilken härlig känsla du förmedlar här,
Orden frihet, grönska och sälhet dyker upp inom.

"Låt oss virvla i en ström
som två flöten utan rev"

öppnar upp för möjligheten att sen
ta emot den hisnande färden..

Mm, underbar dikt.
2011-05-23

  walborg
Dikten skapar en fnissig känsla av att vara inbjuden att guppa som ett flöte tillsammans med författaren och kikna av skratt över det otroliga påhittet - associerar till Krakel Spektakels underbara författare.
2011-05-23

  Micael Axelsson
Vilken härlig rytm och känsla! Den skvalpande känslan känns härligt positiv. Ta inte illa upp, men osökt fick det mig att tänka på Robert Broberg.
2011-05-22

  Ninananonia VIP
Härlig guppande dikt! :)

Gillar! :)
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP