Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek



du är min klippa
min bris
mitt vatten
och mitt land

du finns alltid där
med styrkan i din hand

jag vet att jag vacklat
och tvivlat
och flytt

men tiden har lärt mej
att stanna på nytt

när solen lyser
och skratten ekar
så ler du emot mej
och vi delar det

när allting rasar
och krisar och bråkar
så står du där stadigt
i enkelhet

jag älskar dej


jag

ä l s k a r

dej





Fri vers av bitch
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch