Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definera Verklighet

Jag blir trollbunden av dina magiska texter,
dem är mer fascinerande än månads gammla rester,
för du skapar med en sådan elegans,
när man glimtar förbi försätts man i trans.

Du är sjukt underbart makalös,
i formen blir det klös,
kan man skapa med guds händer,
måla upp en bild av bränder,
känna värmen mot kinden.

Hade jag varit mer stolt,
om du inte var mer än ett fantasifoster?

Eller ska jag vara stolt,
ty det är jag som har skapat,
du bor i mig,
för längesedan,
var allt så väldigt,
kaotiskt där inne.

Nu spelar jag piano i rymden
för att ge tonerna en känsla som ingen annan kan!




Fri vers av zacke :]
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-23 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
grymt!
2011-05-25

    inaa
du skriver fint
2011-05-24

  lisa"puzzle"svensson
Sjukt underbart makalös! Fortsätt att spela piano i rymden för oss, det lovar gott.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld