Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLÄDER


är nudistens värsta vän.

Gör mannen
ärvs från storebror
till lillebror
visar vår status
visar att vi har semester
visar om du är ett våp
visar om du supit
och vad du åt i går
om du uträttat dina behov
utan att du av dig klätt.

Doften, känn doften!

Visar var du jobbar
och med vad.

Men också bara för
bekvämlighets skull.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-05-23 13:32



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så sant så...kläder visar mycket mer än man tror
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar