Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton sekunder

Lätta steg dansar
uppför en regnvåt gata.
Bara fötter som utforskar sommarvarm asfalt.

Det är ett egendomligt leende
hon pryder sin mun med.
Något som kan placeras någonstans mellan galenskap och sorg.

Hennes ensamhet är konsekvensen
av naivitet, längtan och tillit.
Nedräkningen har börjat

Sjutton sekunder till total mental härdsmälta.





Fri vers av Niclasdotter
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-08 19:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl funnen och framförd poesi, ja
2012-01-01

    Tea Alex
Genomtänkt text. Jag blir nyfiken av att läsa dina texter.
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter