Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade som egentligen inte ens sett mig.


Låt mig släcka varje stjärna.

Inatt vill jag riva ner hela himmeln.
Plocka ner varenda stjärna.

För jag kommer ihåg när vi låg i gräset
den sommaren och tittade upp.
"Jag tänder stjärnorna för dig" sa du.

Men du glömde släcka när du gick




Fri vers av Niclasdotter
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter