Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj fel. Välj mig.

Jag väljer att vara ensam,
när hela min kropp och själ längtar efter närhet.

Jag väljer tystnad,
när hela mitt huvud är sprängfyllt med ord.

Jag väljer glömska,
fast jag vill bevara varenda minne jag har.


Jag väljer någon annan,
när mitt hjärta skriker efter dig.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter