Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎07:55. Introduktion




Jag vaknar. Jag pissar. Jag lyfter ut bettskenan.
Jag tänder ett ljus. Jag ber en bön. Jag ber

om denna dags nykterhet. Jag lämnar över mig.
Jag släcker ljuset. Jag ringer henne. Jag väcker

en älskling som har somnat om. Jag hör hur
sömnsnusigt varm hon är. Jag vill gnosa.

Dofta henne.




Fri vers av ulf olsson
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 08:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tufft...jävligt...hård öm längtan. Och tidigt !
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson