Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎10:50. Post Mortem Scriptum



Ingenting har färger längre. Sa hon. Tycker jag.
Ingenting har gråskalor. Heller. Sa hon. Tycker jag.

Ingenting syns knappt. Alls. Tycker jag. Sa hon.
Varför. Frågade jag. Utan frågetecken. Det är väl

nerverna. Svarade hon. Dom hänger ju utanför kroppen.
För faan. Fortsatte hon. Utan att jag bett om det.




Fri vers av ulf olsson
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson