Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna flyr

De vita fåglarna flyger till friheten, de rymmer från de svarta ormarna som vill sluka dem levande och spotta ut deras fjädrar som numera är nedstänkta med deras eget blod. Ormarna slingrar sig längs med marken beredda på att anfalla sitt byte på mindre än en sekund för att snabbt sluka dem och spotta ut deras fjädrar. Blodet skvätter och stänker ner på alla bladen runt omkring. Fåglarna är borta och fjädrarna flyger runt i luften. Blodet skvätter och ormarna slingrar sig bort därifrån, långsamt så långsamt.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-24 12:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fortsätt sväva, sväva fritt - och fly!

gott
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson