Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andarna har tagit över

Kyrkklockorna slår. Natten är svart och dimman ligger tätt över kyrkogården. Folket börjar att strömma in. Det är ljust i kyrkan och ljusen lyser över hela kyrkogården. Vinden blåser lätt och mörkret har lagt sig. Snart kommer andarna och fyller hela kyrkogården med kyla och vintern är här. Sommaren slutar när andarna tar över och invaderar vår värld. Vi gå under och där är vår tid över för gott. Vår värld är förfrusen i en tid där allting har stannat och kommer aldrig att leva igen. Aldrig någonsin. Vi är förbi för gott. Men nu är andarna här och har tagit över vår värld för gott. Vi är förbi.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-24 12:53



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
snyggt målar du en bild
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson