Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:31. Italien Universum Minnesota och tillbaka




Jag ska gå till ett ställe idag Veesa. Det här är vägen. Det kommer att ta jordens tid. Världens. För jag är seg idag som ett sanningsserum. Trög som bögiga metaforer. Dum som Janne Bersas morsa. Det finns dom som påstår att den lille italienske sångaren Robertino aldrig fanns. Kanske har dom rätt. Men musiken lär ha vingar. Ja det här är vägen. Det är inte den enda. Det finns tusen alternativ bara här. Men jag har kungliga fötter. Sulorna är hågade. Om veligheten var ett symtom så vore jag under lupp idag. Robertino ja. Den kvinnliga kosmonauten Valentina Tereshkova begärde den lille italienarens sång i rymdkapseln. Musik färdas även utan syre. Kanske kom den i lurar kanske fanns den redan innan? Veesa. När jag tar steg fem dör patient nummer ett i din Minnesotabehandling. På Siouxspråk betyder mnisota något grumliga vatten. Visste du det?




Fri vers av ulf olsson
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-05-24 21:34



Bookmark and Share


  Nanna X
ja det är förunderligt hur allting hänger ihop. robertino med kosmos med minnesota and so on.
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson