Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrygg





När maran rider natten,
blir allting upp och ner.
Då kan man inte sova,
blott fasan då man ser.

En rädsla fylld av oro
ett hjärtsnörp på tapet,
och andetagsgaloppen
en kvävningskänsla het.

Så flyr då nattens timmar
och allt blir återfött.
Man vaknar i sin gryning
och maran den har dött.





EM/2011





Fri vers av Madjori
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-05-24 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori