Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik på himmelska strängar

 

Grandios och elegant
eller obetydligt grå

~~*~~

Inget är som det
synes

~~*~~

rörelse

~~*~~

svaren finns
under ytan

~~*~~

och

I

mellanrummen

***





Fri vers av Stjärnöga
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-24 23:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbara musik
på himmelska strängar! :)
2011-05-28

  Linda CH VIP
Gåtfullt, rogivande och vackert!
2011-05-26

  Valdemar Anders
Får känslan av att orden liksom svävar fram.. Tyst och stilla. Vackert!
2011-05-25

    ej medlem längre
Det är så det är och ibland kan man bli positivt överraskad, finna små pärlor . . .
2011-05-25

  Ingela Svenson VIP
så precis, i mellanrummen finns även gåtorna! Vackert!
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga