Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden håller allt vid liv.


Haiku 57

Fladdrande låga,
sprider sitt värmande sken.
Ett levande ljus!

Veken förkolnar,
stearinet förångas.
Ett döende ljus?

© Boa Berg
2005-10-13
10:29 & 10:32




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-12-27 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg