Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTSVARTA


Det nattsvarta
är över mig

Kryper på min hud

skakar av mig
frenetiskt
Desperat

Det nattsvarta
har kommit
Igen

Mitt hjärta blöder




Fri vers av Yarissa
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-25 09:37



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra beskrivet.
2011-05-31

  Lars E Jönsson
Känns igen
2011-05-26

  anits VIP
Mycket bra beskrivet av
svåra känslor
2011-05-25

  Minkki VIP
en rysligt bra beskrivning av ångest...
2011-05-25

  Sommarnattsljus
Stackars hjärta!!! Väl formulerat. Rörande, går rakt in. Tack!
2011-05-25

  Järnkatten
Aj, vi får hoppas solen skrämmer det på flykten...bra skrivet om svåra känslor...
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa