Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindelväv.

 

Du byggde upp en hel värld
av nät
som skulle fånga dig
när du skulle ramla

för du visste att du skulle ramla

Du byggde upp din värld
av spindelnät
För du visste
att du skulle falla
så du såg till
att inga spindlar
var i din väg.

Du reste en mur
mot omvärlden
och dolde dina tårar
bakom en slöja av leenden
så stora
att ingen kunde ana
att du inte kunde le
egentligen.

Du måste rucka på din värld
och dansa på din grav
finna humor i orden
som lades i din mun
och skratta på riktigt
innan du faller

genom spindelväven
du byggde av glas.

 




Fri vers av entusiasm
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 14:12



Bookmark and Share


  Fru Intighet
"genom spindelväven
du byggde av glas."

Gåshuden tog upp varje millimeter av min kropp.

Det känns som om du skriver om mig,
åh.. så fint!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm