Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar på att skriva en egen historiebok där jag är legenden, den odödlige som dog, fast bara fysiskt,,,,,,, btw, raderna längst ner räknas inte, nio ska det vara!


Jag tror att det är han

Jag gråter färgglatt för jag är väldigt fantasifull,
står jag i stormens mitt så faller jag ej omkull.

Kanske räcker det för att leva för evigt,
leva för evigt i stunden.

Jag vinner kuddkrig mot gudar och andra myter,
jag körde fair play, jag lovar, fast undviker dispyter.

Kanske dags att åka härifrån,
ska ju leva för evigt,
iallafall för stunden.

( vem behöver nio liv,
när man kan leva för evigt
med nio rader )




Fri vers av zacke :]
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-25 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld