Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda och svälj


blunda och svälj
så kan du lura dig själv

att du lyckats hitta
världens bästa partner

blunda och svälj
fortsätt lura dig själv

att han aldrig ljuger
eller gör dumma saker



håll för dina öron
köp en näsklämma
ta emot hans presenter
slut ögonen och låtsas

intala dig att ni har
så mycket gemensamt
att er relation
aldrig kan krossas

glöm alla minnen
från din förra kille
både dom dåliga
och samtliga bra

lev i ditt perfekta nu
där inget kan gå fel
aldrig tårar som rinner
och inga krav



blunda och svälj
så kan du lura dig själv

att du lyckats hitta
någon som aldrig
gör fel

blunda och svälj
fortsätt lura dig själv

att det kommer bestå
för all framtid














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 19:53



Bookmark and Share


  Olliwer
Så sann och rak. Bra! Riktigt värd att läsa.
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP