Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är micken som...längst upp... :-)


Det är din kärlek som förlossar mig


Det är din kärlek
som förlossar mig
det är din kärlek
som gör mig hel

det är din kärlek
i vilken jag växer
det är din kärlek
som tar bort
det som är fel

Herre, det är din kärlek
som får mig att blomma
i din kärlek blir jag den jag är
Herre, din kärlek fyller mig
och jag vet när du älskar mig
så blir jag till
så blir jag jag

Tack för din kärlek, Herre,
tack för din kärlek
i din kärlek sjunger jag
i din kärlek jublar jag
i din kärlek rör jag mig
i din kärlek är jag trygg
i din kärlek finns allt
och jag är fri
jag är fri
jag är fri

i din kärlek
som är sann kärlek
i din kärlek




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-25 22:18



Bookmark and Share


  Maria T
Gud är kärlek
Gud är glädje
2011-06-30

  Bibbi VIP
Stort grattis till välförtjänt placering!
2011-05-26

  Anna*
Vacker sång med ett underbart sant budskap. Det är i Gud vi lever, rör oss och blir till. Han VILL att vi ska mogna och växa för att komma ut i den frihet du beskriver. Applåderar text och sång samt sparar
2011-05-26

    ej medlem längre
Fint skrivet, trots att det handlar om "er Herre".
2011-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kärlek utan sanning. 1 Kor 13:6.
Det står ingenstans att kärleken gör oss fria, men däremot att sanningen gör det - Joh 8:31-32.
2011-05-26

  Bibbi VIP
Amen!

Applåd och bokmärke.
2011-05-25

    Mejja
Så fin!
Så sann!

Fastnar alldeles särskilt för
"det är din kärlek
i vilken jag växer
det är din kärlek
som tar bort
det som är fel"
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP