Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koka soppa åt ett svin

Kokar ihop en riktig soppa,
med varken sötma eller surhetsreglerande medel.
Den är mer besk, möjligen bittersöt
och full med svartpeppar och avundsjuka.
Kanske en nypa salt, efter alla behag
som du unnat dig,
ska jag unna dig detta.
Man skall behandla andra som de behandlar en själv,
jo jag tackar jag!
Så jag tänkte ge dig den här
som tack för svekfullheten.
Det är ett elixir,
ditt recept faktiskt.
Tänkte att du skulle få
smaka på din egen medicin




Fri vers av eskimo snow
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow