Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det enda jag hör är ett hjärta som inte slår för mig

I mitt desperata försök att reda ut oexiesterande trassel
är din tystnad makaber.
Det finns inget trassel och inget är något rörigt missförstånd,
det är bara du som har slutat älska mig.




Fri vers (Fri form) av eskimo snow
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-19 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow