Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I omkörningsfilen

Du har levt tre år längre än jag, man skulle kunna tro att du visste tre år mer.

Men du tror fortfarande att sanning är det värsta man kan ge.




Fri vers av eskimo snow
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-27 01:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mognad sitter så ej i kronologin
2016-07-28

  cilax VIP
visste tre år mer
vad bra
talande titel, left behind
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow