Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byter hjärtan mot dånande tystnad

Jag räknar alltid mina hjärtan, lägger ett i varje fack i doseringslådan.
Är noga med att inte ge för mycket, att råka överdosera.
Plockar ut ett med jämna mellanrum och byter mot ett av dina.

Men så händer det att ett hjärta byts mot tystnad,
som blir hängande i luften mellan oss.
En talande tystnad.

En dånande.




Fri vers av eskimo snow
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-05 00:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Dånande tystnad var bra. Cool dikt.
2012-10-05

  cilax VIP
fint skrivet om tystnadens specifika vikt i förhållande till hjärtats
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow