Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkten

Som en plötslig och blixtsnabb implosion,

avslutar du en mening lika snabbt och skoningslöst,

som en blykula avslutar ett liv.




Fri vers (Fri form) av eskimo snow
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-04 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow