Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland min samling av bekanta

jag gömmer dig utanför min datorskärm

jag känner dig inte ens längre
men jag ogillar dig

där är du igen

och jag scrollar förbi dig.




Fri vers (Fri form) av eskimo snow
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskimo snow
eskimo snow