Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt från byrålådan som jag hittade, vet inte hur den skall låta.


MORGONRÅDNAD


Vad är det jag har fått
är det bara en dröm, eller är det
en gåva som min Herre har sått
i mitt hjärtas sömm?


Han finns här omkring mej, vare sej
jag känner det eller ej,
så har han sått ett frö av hopp,
ett ljus av liv, en morgonrådnad,
ett kärleksjallusi!



Inget speciellt, finns det en Gud,
varför hörs inget ljud?
jag har bett om hans frälsning,
hans underbara nåd.

Jag känner den oftast,
men ibland blir det stopp,
och då brukar jag be:
"Gud du finns här, jag vet,
ta bort mitt tvivel."


Herre du är mitt hopp,
Herre du é mitt hopp, du é mitt hopp.
Mitt frö av hopp, mitt ljus av liv,
min morgonrådnad och mitt kärleksjallusi.

Du finns här inom mej
vare sej det känns eller ej,
och du vill forma mej som
en avbild efter dej.


Han finns här omkring mej, vare sej
jag känner det eller ej,
så har han sått ett frö av hopp,
ett ljus av liv, en morgonrådnad,
ett kärleksjallusi som alltid står mej bi.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-05-26 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hans nåd är oss nog.
Luk 10:38-41
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar