Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gardinuppsättning.....


Drapering





Draperat är nu golvet
med tyll i långa sjok,
och jag ska krusidulla,
en ädelros, min tok.

Men rummet är för litet
och dammets råttor många.
Jag har inte en lust,
att dessa tussar fånga.

Snörper därför tråden,
hej hopp trallalalaaa.
Det liknar skrynkligt äpple,
och jag som faddhets spa.

Trots att jag entrat pallen,
så hänger dom där slätt.
Får sova, drömma saken.
sen hänger dom där lätt.

Nu slutar pladderspråket,
om tyllvolang i sjok.
Jag bor ju endast i,
barackens arbetskåk.






EM/2011





Fri vers av Madjori
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori