Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kommer att slåss för er.

 

 

Vi ska vinna
Vi ska överleva
vi ska kämpa

Vi ska aldrig dö.

Vi är de som förföljer dina tankar när du är för rädd för att sova
de som smyger kring din ryggrad
de som ger dig gåshud

och vi ska ingenstans.

För vart du än vänder din kind
kommer vi att stå där
och slå första slaget
för alla slag som slogs mot oss
först.

Och Jesus predikade för tvåtusen år sedan eller mer
men det berör inte oss.
Ingenting kan röra oss. 

Vi kommer alltid finnas kvar som hatet i din panna.

Ingen log för oss
så vi log för oss själva,
och ingen dog för oss,
så vi dog för oss själva

pånyttföddes 
att
hemsöka
och 
förstöra
allt
som
är
vackert.

Ingen dog för oss.

Vi fick kämpa själva
Och vi är de nya messias
vi säger slåss för er själva

för ingen kommer att slåss för er
om ni inte gör det själva




Fri vers av entusiasm
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm