Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23:41. The Death Of Lars Lönndahl




När jag var liten sa min mamma att jag skulle bli
en kändis när jag blev stor. Lika känd som

Lars Lönndahl. Ja ännu mer känd. Än Lars Lönndahl.
Men bara om Lars Lönndahl dog. Sa hon. Ibland

kan jag komma på mig att önska mig hans död
än i denna dag. Lars Lönndahls. Död. Än i denna dag.




Fri vers av ulf olsson
Läst 1370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 23:46



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
du hade en annorlunda mamma...uppgiven...ledsen...det är lätt hänt att hela jävla livet blir så då...bra detta !
2011-05-30

    ej medlem längre
Du skriver jävligt roligt och annorlunda ibland !
Bra !
2011-05-30

  Catharina Edin VIP
Åh, detta var bra, på SÅ många sätt -
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson