Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎10:13. Ljug



När jag var liten sa min mamma att jag
skulle få bo i framtiden. En gång. Att jag

skulle få färdas med raketskor. Att jag
skulle få ha kläder av plast. Fast mjuka ändå.

Att hela livet skulle te sig mjukare då. Mjukare.
Som den där plasten i mina framtidskläder.

Nu lever jag här i framtiden. Har tvättstugan
precis som mamma då. Var är mina

raketskor mamma? Var är du själv
hela mamma?




Fri vers av ulf olsson
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 10:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ulf ! DÄR var hon ! he-he-he
2011-05-30

  Lili Samuelsson VIP
tycker om det här, tycker om radbryten om innehållet. funderar lite på slutet. skulle kunna tänka mig att peta lite i det. mitt förslag är att sluta efter
"Nu lever jag här i framtiden. Har tvättstugan
precis som mamma då."
och om frågan "Var är du mamma?" är viktig för dig isf sätta den i titeln.

som sagt tycker om det här
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson