Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:51. Ge Bort Bring It In




När Oprah ler sådär underfundigt. Då
vet vi. Då

ska folk få sina saker.
Fåtöljerna

gör oss så tajta - Oprah du ler igen
i sviterna efter din

klitoris.




Fri vers av ulf olsson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-27 11:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
en fem-etta !
2011-05-30

  Catharina Edin VIP
får mig ett gott skratt - what can I say?!
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson