Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överdöd

Någon skrev
Att det verkar råda
En brist
På död
Inte
I mitt
Universum
Någon
Dog i sömnen
Efter alltför många
Trippar
Någon
Blev slagen
Och han
Höll henne som ett
Blomkålshuvud
Ock fick henne att lova
Att han aldrig
Skulle göra det
Igen
Någon
Fick en astmaattack
Och grät
Jag har aldrig
Varit så nära
Döden
I hela
Mitt liv
Någon
Bilolycka
Höll min buss
Och min värld
Stannad
I en halvtimme
Jag tycker
Att död
Verkar finnas
Till förbannelse




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-12-28 08:59



Bookmark and Share


  Howlit
Återigen en igenkännande text. Jo...döden är en del av livet...men ibland radar det upp sej lite för mycket. Fint fångat.
2006-05-09

  aftermath
det här har du fångat fint.
kan bara instämma.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina