Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite Rastafari slang


Rastafari Suffering

Ruff Ruff Respect for da irey people
dis is i an i poetry in motion.

Ba wha gwaan inna dissa world
dem baldheads inslaving jah children of da most high.

Freedom comes as a price when i an i are dead.
inna dem fi heights burning da sensimillia

loving i an i brother and sister
feeling red an full of hope.

Lion of Judah inna dem fi hearts
selah, selah, selah




Fri vers av Nichlas
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-12-28 09:27



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Härligt flyt, fast jag fattar ingenting - finns den på ljudfil??
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas