Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Förlorad i en värld som aldrig glimrar
bortglömd i en tanke som inte existerar.
Där någonstans mellan mörker och ljus
lever skuggor ur det förflutna.

Sliter min själ i tusen bitar
under stjärnors klara glans.
Bränner mitt sargade hjärta
till minnet av den jag var.

Ensam
Förlorad
Bortkastad
Evig




Fri vers av Nichlas
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-12-28 10:30



Bookmark and Share


    NoMi F
Tycker att denna dikt är speglande
djup och talande

Välformulerad och fin rytm
Rubriken passar väl in
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas