Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen orden försvann

De brukade dansa i mig
kunde alltid finna dem
på spetsen av tungan
på udden av tanken
De sjöng mig i en sång
och min hand älskade rörelsen
att forma dem med pennan
spegla dem från inuti
skapa ordsymfonier
längtans frigörelse
och hjärtats kärleksförklaringar
Saknar att beskriva hur detta känns
önskar dem tillbaka




Fri vers av poetlinan
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-28 01:28



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Dina ord sjunger
fortfarande i denna dikt
Ibland tar man ett steg tillbaka
för att kunna ta ett språng framåt
2011-06-19

  isabell.larsson
vackert. talangen lyser inte med sin frånvaro...
2011-06-06

  Maj-Lis VIP
När dom kommer igen...kanske dom är många flera
2011-05-28

    ej medlem längre
Det kreativa kommer och går. Skrivkrampen är poetens nemesis men den verkar ju onekligen inte brutit sönder dig helt, för det här var ju alla tiders! =)
2011-05-28

  Yvonne Eriksdotter
mmm...så vackert....

du har dom fortfarande

.....mina...är helt borta...

Yvonne
2011-05-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Du beskriver just min känsla i nuet. Men dina ord kan inte helt försvunnit, för beskrivningen av denna känsla har du fångat oerhört vackert och jordnära. Tack för dina underbara "försvunna" ord. Kram
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan