Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beethovens 9:a, tredje satsen 30/4-2010, på tåget, ?? - ?? 2/5-2010, Zhoushan?


Brunnsvatten


Brunnen fylls med vatten,
hink på hink ur djupet.
Nu talar vi i lönndom,
sjunger en gräsbrandssång i skogen.

Vattenkvinnan kommer till brunnen,
skogen omsluter henne


Inte en sång om natten
tränger in i hjärtats inre.
Blott dina ord förmår beröra mig.




Fri vers (Fri form) av näver de anima
Läst 296 gånger
Publicerad 2011-05-28 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima