Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och går hem



Nu lägger jag ned det här och går hem

hem, in till mig innuti

Långt långt in

släcker ljuset

drar för gardinerna


Lägger ner det här

förbannade spelet som ska kallas ett liv


Ge mig tid

en lång lång tid







Fri vers av Ivy-Jean
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean