Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vill du att jag ska vara - egentligen

jag ser dig
precis som du är


jag känner dig
precis så det känns

jag förstår dig
precis som det är



men

ser du mig?

känner du mig?

förstår du mig?





vad fan.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp