Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny chans?

en ny chans

våga

hoppa

bara gör det

våga

du klarar det
du kan
det är din chans
din vändpunkt

ta av dig skorna
känn den hårda asfalten
mot dina bara fötter

och våga. våga hoppa.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp